Det skjer alltid noe i Bodø BTK. I helga kjøres ei lita treningssamling for våre konkurransespillere. Samlinga ledes på fremragende vis av Andreas Wiik. I dag søndag legges det opp til en liten lagkamp.

Så har vi Kristina P. som er i Lørenskog og spiller Stiga Norgescup 2. I går hadde hun en flott dag, med tredjeplass i Damer eldre junior og en femteplass i Damer Elite.

Tror vi alle må ta inn over oss at vi faktisk har en av landets beste damespillere i klubben, som vi kan trene med hver dag. Det er fantastisk! Gratulere så mye med innsatsen, Kristina.

Og her på bordtenniskontoret vårt sitter undertegnede og deler ut reisestøtte til dem som representerer oss i turneringer og samlinger rundt omkring i vårt langstrakte land. Så til dere som var med i Mørketidscupen i Tromsø forrige helg, dere som ikke har gjort det, har ei uke på dere å sende inn reisekvitteringer, så vil det vanke noen kroner tilbake.En av hovedårsakene til at vi kan ha råd til å bruke såpass mye penger på reisestøtte er bl.a. Spillorama. Vi takker dem så masse for støtte.

Og neste helg, 20. og 21. november er det full rulle i hallen vår, da er det samlerunde i 1. divisjon, hvor alle de seks gjenværende klubbene som er med, skal møtes.

Til dette trenger vi til enhver tid fire dommere til å dømme kamper. Her er invitasjon og oppsett.

Så det jeg ønsker er at alle på konkurransegruppa og voksengruppa stiller seg til disposisjon for dømming. Jeg kommer til å sette opp ei liste på det. Ellers er resultatsida vår pusset litt på, så gå inn her og sjekk resultater.

Så ei siste oppfordring. Vi har en boks full av pant i hallen vår. Noen som kan ta ansvar og få det pantet, og kan vi la det være innledningen på at vi alle tar med oss pant hjemmefra, her spiller jeg ballen ut til medlemmer og foresatte…

Sesongstarten forøvrig:

Etter ett og et halvt år med Korona begynner verden sånn smått å bli normal igjen, selv om vi hele tiden må passe på.
Det har nesten ikke vært konkurranser og seriespill har blitt avlyst siden utbruddet i mars i fjor. Men nå er vi gang igjen og allerede i september var fire av våre yngste spillere i NM for yngre i Trondheim. Guttene klarte seg bra og stort sett karret seg ut av puljespillet og i Gutter 15 lag vant vi flere kamper. De som var med fra Bodø BTK var Markus Einar, Henrik Johan, Ulrik Andreas og Vegard.

Andreas etter seieren i Herrer B i NM for senior i Bergen.

I Senior NM i Bergen markerte vi oss virkelig bra. Kristina klarte en flott femteplass, hvor hun bl.a. i kvartfinalen tok sett på meget sterke, og vinner, Rebekka Carlsen. Andreas Wiik vant på imponerende vis Herrer B. I finalen, i femte sett, med klar ledelse, pådro han seg en strekk i rykken, men kjempet med smerter og vant de nødvendige poengene til å hente hjem førsteprisen. Bodø BTK stilte med Andreas, Andreas, Ketil, Kristina og Dina.

I NM for junior og eldre junior i Lørenskog,hevdet Kristina seg igjen godt og klarte tredjeplass, men hun var litt heldig i og med at hun fikk WO i kvartfinalen mot Nora Bagner Nilsen. I double fikk Kristina samme plassering sammen med B-72s Filippa Skjøld-Hinze. Andreas Dagsloth som var vår andre deltaker spilte bra i Herrer eldre junior hvor han vant pulja si, og karret seg videre til andre sluttspillrunde, hvor det ble et knepent 2-3-tap. I eldre junior double spilte han med Adrian Iversen Sletten fra Rana, og her også var prestasjonen bra, med seier i første runde før det ble tap mot paret som vant, Borgar Haug/Finn Vetvik.

Vårt 3. divisjonslag bestående av Yngve, Markus Einar, Henrik Johan, Thomas og Dina spilte første samlerunde i Tromsø. De gjorde sine saker bra og vant to, spilte en uavgjort og tapte en kamp. Neste samlerunde går i Bodø i mars.

Så var det Trondheim Open siste helga i oktober. Bodø BTK stilte sterkt med Andreas W, Tore P., Vegard, Markus Einar og Henrik Johan. Markus Einar vant rankingklasse C og Henrik Johan tredjeplass i rankingklasse D. Markus Einar fikk en flott tredjeplass i Gutter 15. Flotte femteplasser i henholdsvis Gutter 13 og 15 til Vegard og Henrik Johan.

Så var det endelig Mørketidscupen i Tromsø første helga i november. Bodø BTK stilte med 11 spillere. P.g.a. litt sykdom ble deltakelsen vår litt amputert til slutt, men en halvsyk Markus Einar vant Gutter 15, mens Vegard gikk til topps i både Rekrutt 13 og 15. Ellers mange sterke pallplasser på våre konkurransegruppespillere, mot langt mer rutinerte spillere viste de stor fremgang fra tidligere, noe som er et tydelig tegn på at all treningen og egeninnsatsen gir resultater.

Nå ser vi frem til samlerunde i 1. divisjon og Stiga Norgescup 3 i Oslo 11.– 19. desember, trolig med Bodø BTK-deltakelse og så BBTK-loopen 18.–19. desember før vi med god samvittighet kan ta juleferie og se frem i mot 2022, som pangstarter med jentesamlinåg i Tromsø første helga i januar, men det kommer vi tilbake til.

Tre av våre på tribune under NM for yngre i Trondheim spektrum.