Bodø Bordtennisklubb ble stiftet i 1979 og ble ren bordtennisklubb etter i mange år å ha vært Bodø Badminton- og Bordtennisklubb. Flere av dagens veteranspillere var med på denne selvstendighetsprosessen, bl.a. Sven Martin Olsen.

BBTK_logoDen første storhetstiden var på begynnelsen og midten av 1980-tallet da klubben var en av de ledende i landsdelen og hadde mange spillere av bra kaliber. Klubben arrangerete flere mesterskap og sågar en landskamp mellom Norge og Italia.

På våre gamle nettsider kan du lese mer om «gamle dager».

På 2000-tallet har aktiviteten tatt seg kraftig opp og årlig ca. 50-70 betalende medlemmer i alle aldre. Vi har sportslig hevdet oss med utallige nordnorske mestere og medaljer i NM.

I 2009 – i januar – stod klubben som arrangør av Stiga Norges Cup stevne. Et stevne som ble betegnet som et av de beste noensinne.

I mars I 2014 arrangerte Bodø BTK NM for yngre, det største bordtennisarrangement i historien i Nord-Norge, med 240 deltakere.
NM for yngre skulle også vært arrangert i mars 2020, men ble stoppet av koronapandemien.

I 2016 var Bodø BTK nok en gang arrangør av et nasjonalt mesterskap, da NM for junior og eldre junior ble avviklet i Bodøhallen, og i 2017 arrangerte Bodø BTK Stiga Norgescup-stevne igjen.

Klubben har deltatt i den nasjonale Dameserien, samt både nasjonale og regionale serier i 1., 2. og 3. divisjon.

Om noen vil komme med gode historier fra klubbens historie, skriv gjerne innlegg her eller ta kontakt med redaktøren.

Videoer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *