PrintBodø BTK skal stå som arrangør av NM for junior og eldre junior 2016, og vi ønsker herved Bordtennis-Norge velkommen til Nordlands hovedstad Bodø, 19.-21. februar 2016.

Her er litt hvem, hva, hvor om Bodø?

shapeimage_1Selve arrangementet skal gå av stabelen i Bodøhallen, en topp moderne idrettshall som under stevnet vil være bedekt av inntil 32 bordtennisbord. Hallen brukes av Bodø Håndballklubbs herrelag i toppserien, store konserter og messer. Vi i Bodø BTK har benyttet hallen ved flere anledninger, bl.a. til Stiga Norges Cup i 2009, NM for yngre i 2014 og vår egen turnering Thon Hotel Nordlys Cup. Hallen får skryt for sine fasiliteter, både sportslig og også for sin sentrale beliggenhet. I komplekset Bodø Spektrum ligger Badeland og Nordlandshallen, en fullverdig fotballhall hvor Bodø/Glimt har spilt eliteseriekamper ved flere anledninger. Blir det pause i bordtennisspillingen så er det bare å ta en dukkert i det flotte Badelandet.

Les mer om Bodø Spektrum her: http://bodospektrum.no/

Om Bodø og hvordan komme seg dit?

Bodø er som sagt hovedstaden i Nordland fylke og har passert 50.000 innbygere på halvøya. Byen er kjent for sin spektakulære natur og sterke kontraster. Bodø er et knutepunkt både sør- og nordover, både i lufta, til lands og til vanns. Med direkteruter med fly til bl.a. Oslo, Trondheim, Bergen og Tromsø er byen lett å nå. Halvannen times flytur fra Oslo, og med flyplassen 10 minutters gange unna sentrum er  den den ideelle arena for store begivenheter.

Nordlandsbanen har sitt endepunkt i sentrum av byen, og Hurtigruta anløper daglig både på nord- og sørgående rute. Mulighetene for å nå byen vår er mange.

Les mer om Bodø her: http://www.bodo.no/

Overnatting:

Vår samarbeidspartner Thon Hotel Nordlys har følgende tilbud å komme med:

Torsdag 18.02.15–fredag 19.02.15:
Kr 995,- pr. natt for enkeltrom.
Kr 1.195 ,- pr. natt for 2 personer i dobbeltrom.
Kr 1.395,- pr. natt  for 3 personer i trippelrom.
Kr 1.595,- pr. natt for 4 personer i 4-mannsrom.

Fredag 19.02.15–søndag 21.02.15:
Kr 795,- pr. natt for enkeltrom.
Kr 795 ,- pr. natt for 2 personer i dobbeltrom.
Kr 995,- pr. natt  for 3 personer i trippelrom.
Kr 1.195,- pr. natt for 4 personer i 4-mannsrom.

Inkludert frokost.
Referanse: “Bodø Bordtennisklubb/NM for junior”.

Vi vil gjerne at lag ledere som skal bestille flere rom tar kontakt på e-post til/Booking to: nordlys.booking@thonhotels.no

Ellers har Bodøsjøen Camping ledig fem hytter med to soverom i hver til kr 695,- pr døgn, for NM-dagene. Campingen ligger ca. 10 minutters gange fra Bodøhallen.

Ved stor etterspørsel kan vi tilby overnatting på skole, ønskes dette må vi få beskjed i god tid.

Ellers for andre overnattingsmuligheter, se her:

http://www.visitbodo.com/index.php?c=7&kat=Overnatting

Vi vil etterhvert komme med flere alternativer.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *