Treningsplan og gruppeoppsett for Bodø BTK – sesongen 2022/23

 I Bodø BTK har vi treningsgrupper for spillere i alle aldre og på alle nivåer. Alt fra nybegynnere til spillere på godt norsk nivå. Trenerne i klubben plasserer spillerne i gruppene og flytter de oppover i systemet etterhvert som de utvikler seg og blir klare for det. De som ønsker å lære mer vil kunne få tilbud om å trene på grupper på nivået over.
Gjeldende fra mandag 29. august 2022. I skoleferier vil treninger kunne bli avlyst, eller det lages egne opplegg, dette meldes på Spond.
Alle medlemmene i klubben skal registrere seg på Spond-appen (https://group.spond.com/NMESG). Der vil man få varsler om at det er trening og om kommende arrangementer. Man er automatisk påmeldt til alle treningene, men kan man ikke delta på en trening må man melde seg av i Spond-appen og gjerne skrive i kommentarfeltet årsak. Da blir det lettere for trenerne og planlegge og organisere treningene. Er det treninger med én eller færre påmeldte, senest en time før trening, så vil treningen kunne bli avlyst.

Retningslinjer for treninger i Bodø BTK:

  • Husk å registrere oppmøte eller fravær på trening i god tid og senest én time før på SPOND-appen.
  • Møt presis til trening, ferdig skiftet til treningstøy med nødvendig utstyr. Husk drikkeflaske.
  • Utendørssko skal stå ute i gangen utenfor hallen. Verdisaker og mobiler må man nødvendigvis ha i hallen, men skal ikke være ved bordet. Generelt er det mobil- og nettbrettforbud inne i selve hallen under trening.
  • Gjør alltid ditt beste på treningene og vis alltid respekt for trener og dem man trener med. Treners ord er lov i hallen.
  • På trening er det bordtennis og den aktuelle øvelsen som gjelder og ikke “hva man skal ha til middag eller hva man skal gjøre i helga”.
  • Det er generelt snus- og rusmiddelforbud i hallen. Behandle utstyr, hallen og dens inventar med omhu.
  • Alle skal hjelpe til med å rydde opp baller og annet utstyr når treningen er slutt. Knuste baller og annet søppel kastes fortløpende i søppelposer i hallen.
  • Det skal se like bra ut i hallen etter trening som når man startet. Alle baller skal være plukket opp før neste treningsgruppe starter opp.