Treningstider 2020/21
Nå er treningsplanen og oppsettet av gruppene for Bodø BTK – sesongen 2020/21.

I Bodø BTK har vi treningsgrupper for spillere i alle aldre og på alle nivåer. Alt fra nybegynnere til spillere på godt norsk nivå. Trenerne i klubben plasserer spillerne i gruppene og flytter de oppover i systemet etterhvert som de utvikler seg og blir klare for det.

De som ønsker å lære med og vil kunne få tilbud å trene på grupper på nivået over.

Alle medlemmene i klubben skal registrere seg på Spond-appen (https://group.spond.com/NMESG). Der vil man få varsler om at det er trening og om kommende arrangementer. Man er automatisk påmeldt til alle treningene, men kan man ikke delta på en trening må man melde seg av i Spond-appen og gjerne skrive i kommentarfeltet årsak. Da blir det lettere for trenerne og planlegge og organisere treningene.

Retningslinjer for treninger i Bodø BTK:

  • Husk å registrere oppmøte eller fravær på trening i god tid og senest én time før på SPOND-appen.
  • Møt presis til trening, ferdig skiftet til treningstøy med nødvendig utstyr. Husk drikkeflaske.
  • Utendørssko skal stå ute i gangen utenfor hallen. Verdisaker og mobiler må man nødvendigvis ha i hallen, men skal ikke være ved bordet. Generelt er det mobil- og nettbrettforbud inne i selve hallen under trening.
  • Gjør alltid ditt beste på treningene og vis alltid respekt for trener og dem man trener med. Treners ord er lov i hallen.
  • På trening er det bordtennis og den aktuelle øvelsen som gjelder og ikke “hva man skal ha til middag eller hva man skal gjøre i helga”.
  • Det er generelt snus- og rusmiddelforbud i hallen. Behandle utstyr, hallen og dens inventar med omhu.
  • Alle skal hjelpe til med å rydde opp baller og annet utstyr når treningen er slutt. Knuste baller og annet søppel kastes fortløpende i søppelposer i hallen.
    Det skal se like bra ut i hallen etter trening som når man startet. Alle baller skal være plukket opp før neste treningsgruppe starter opp.

Husk ellers koronavettrgelene, her er de oppdaterte til Norges Bordtennisforbund:

Vi har satt opp treningene på SPOND og dere MÅ registrere/melde om dere skal på trening eller ikke på forhånd, og møt presis da dere må låses inn og ut av hovedinngangen til hallen. Har satt oppmøte 5 minutter før hver trening. Etter treningspasset er det satt av 15 minutter til rengjøring av bord og utstyr. Når gruppa er ute av hallen kan neste gruppe komme inn og starte sin trening. Vi må også passe på at vi ikke «kolliderer» med bryteklubben i gangen under ankomst og avgang fra hallen. Er du syk eller føler deg syk, så bli hjemme.

For å kunne ha tilstrekkelig avstand mellom hver person – minst 1 meter – så kan vi kun ha fire bord i hallen – og det vil si at maks åtte spillere kan være i aksjon på én gang – pluss trener(e) på siden. Det er heller ikke lov å spille double for dem over 19 år, og vi vil begrense mengden baller i hallen.

Alle må ha med egen drikkeflaske med vann, slik at vi begrenser trafikken til toalettene. Vi har kun lov å bruke toalettet merket med «Bodø BTK» i 2. etasje utenfor vår hall.