Print

 

Velkommen til/Welcome to Thon Hotel Nordlys Cup – Høst/Autumn 2015!

Bodø Bordtennisklubb i samarbeid med Thon Hotel Nordlys, har gleden av å invitere til Thon Hotel Nordlys Cup 2015/16 allerede 26. og 27. september 2015.
Grunnen til at det arrangeres på høsten og ikke som tradisjonelt i mars er at Bodø BTK står som arrangør av NM for junior og eldre junior i februar 2016 i tillegg til at vi skal ha NNM i april 2016.

Dette er det første stevnet i Nordkalotten Grand Prix 2015/16. En sammenlagtserie av stevner i Skellefteå, Bodø og Oulu (Finland). Stevnet arrangeres i Bodøhallen som er en del av Bodø Spektrum. Hallen er topp moderne og har vært brukt til bordtennis ved flere anledninger tidligere. I 2009 da Bodø BTK var arrangør av et Stiga Norges Cup-stevne og i 2014 NM for yngre. Vi har fått mye skryt for fasilitetene og stevnene som sådan. Satser på at alle reiser hjem like fornøyd denne gang.

Bodø Bordtennisklubb in companion with Thon Hotel Nordlys are pleased to invite you all to the international table tennis tournament Thon Hotel Nordlys Cup 2015. This is the 1st of the Tournaments in Nordkalotten Grand Prix. Hope you will like to come to Bodø

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *