Bodø BTK ved midlertidig sportskoordinator Andreas Wiik og midlertidig assisterende sportskoordinator Andreas Dagsloth inviterer til to treningssamlinger i juni. Den første er for rekrutter helgen 10.-12. Juni og den andre er for juniorer helgen 17.-19. Juni.

Samlingen for rekruttene vil ledes av Andreas Wiik og assistent Andreas Dagsloth. Juniorspillere i klubben vil bli benyttet som sparring slik at hvær spiller får best mulig trening til en hvær tid. Det vil bli god trening hele helgen med varierte øvelser, kinatrening, trening med robot, kampspilling og fysisk trening. Tidsskjema vil komme etter hvert og påmelding kan skje via Mail her eller på trening. Påmeldingsavgift kr. 100
Aktuelle rekrutspillere er:
Aleksander Lund Karlsen
William-Johan Endresen
Malin Eivik Olsen
Kristine Willassen
Lena Kristin Johansen
Kristoffer Aase
Sofie Berg

Samlingen for juniorspillerne vil ledes av Andreas Wiik. Det vil bli god trening hele helgen med varierte øvelser, terping på teknikk, kinatrening, trening med robot, kampspilling og fysisk trening. Detaljert tidsskjema vik komme etter hvert og påmelding kav skje via Mail her eller på trening. Påmeldingsavgift kr. 100
Aktuelle juniorspillere er:
Andreas Dagsloth
Eirik Wiik
Kristoffer Didriksen
Kristina Pirtskhalava
Elisabeth Bordevich Johnsen
Mats Elnæs Jenssen
Lene Steinsund
Vebjørn Karlsen