Versjon 2

Lørdag, 5. mars avslutter Bodø BTK 2. divisjonslag sesongen 2015/16 på hjemmebane mot Rana BTK og Narvik BTK i Bankgatahallen.
Sesongen har vært oppløftende og laget har tatt 10 poeng. Gutta har allerede sikret plassen i divisjonen, men målet er å kapre femteplassen som i øyeblikket innehas av B-72s andrelag. Vi har tidligere i sesongen slått begge våre nordnorske kollegaer i runden som gikk i Narvik i oktober, så mulighetene skal være gode nå. Flere av våre spillere sliter med skader, men vi håper og tror at de er fit for fight på lørdag.

Laget har spilt 12 kamper denne sesongen, og har i tillegg til Narvik og Rana også slått B-72 og Dal tidligere, i tillegg har laget to uavgjorte mot henholdsvis Kjelsås og B-72.
Klarer laget brasene i helga må vi si oss kjempefornøyd. Vår beste spiller har vært Andreas Dagsloth som har vunnet halvparten av sine 24 singlematcher, alle «oppe», så langt, samt at han har vært med på å vinne 4 av 11 doubler. Alle våre spillere har vunnet minst to kamper hver. Kjempeinnsats.

Laget har denne sesongen bestått av:
Andreas Dagsloth, Andreas Wiik, Eirik Wiik, Evgenii Aleksandrov, Ketil Johansen og sportslig ansvarlig for laget Kevin Johansen og vi ønsker guttene lykke til i helga.
Oppvarming foran runden vi hadde i Bodø i november: