Bodø BTK deltok under NM for yngre og Stiga 11’ern som gikk i Skien denne helga, 31. mai–2. juni. Vi stilte med en tropp på åtte spillere og tre trenere.

Seks av spillerne som var med i NM for yngre.

Fredag var det lagkonkurranser. Vi hadde et lag i Gutter 15 og Jenter 11.

Guttelaget med Vegard, Sondre, Fredrik, Gaute og Mathias vant første lagkamp mot Haugesund 3-0. Neste kamp mot Jevnaker ble en jevn kamp der det ble avgjort i siste kamp, som endte med et knepent 2-3 tap. Det ble spilt to plasseringskamper etter det. Ble tap i begge etter at vi rullerte litt på laget for å gi spilletid til alle.

Jentelaget, med Helena og Signe, var seedet rett til semifinale. Der møtte de Heros. Var en jevn kamp som kunne gått hele veien med litt stang inn. Ender med 1-3 tap. Uansett bra spill, tredjeplass og to fornøyde jenter.

Lørdag var det nye muligheter i single og double.

I Gutter 13B hadde vi med Fredrik og Benjamin. Fredrik spilte meget bra og kom seg helt til finalen. Der ble det en spennende kamp som endte med et knepent tap i femte sett. Andreplass er kanonbra i dette selskapet. Benjamin spilte bra i perioder, men kom seg ikke videre fra gruppespillet.

Signe og Helena deltok i Jenter 13. Det ble for tøft å komme seg videre der, men mye bra erfaring å ta med seg.

Helena deltok i Para åpen 13. Hun ender på en fin tredjeplass etter mye bra spill.

I Gutter 15 double spilte Vegard med Noah fra Jevnaker. De kom til 1/8-delsfinalen, men tapte der for de som vinner klassen til slutt. De to andre parene vi hadde med, Sondre/Gaute og Fredrik/Mathias fikk tøff motstand, men bra kamptrening og erfaring.

Søndag var det single i Gutter 15 og Jenter 11.

I Gutter 15 hadde vi med Vegard i hovedklassen og de andre i B-klassen. Vegard taper første kamp, men spiller seg opp og vinner til slutt gruppa. Han kom seg helt til 1/8-delsfinalen hvor det ble tap for en av favorittene fra Fornebu. Fredrik, Sondre og Mathias kom seg videre fra gruppene sine i B-klassen.

I Jenter 11 spilte Signe og Helena bra og kom seg videre fra gruppen. De fikk ikke spilt kvartfinalene sine fordi vi måtte reise, men veldig bra med femteplasser.

Alt i alt tar vi med oss god erfaring og mange bra prestasjoner. Det vises på spillet at det har vært trent bra denne våren. Alle spillerne har tatt steg og viser at de henger bedre med. 

Resultater fra NM yngre finner dere her.

Resultater fra Stiga 11’ern finner dere her.