Vegard i aksjon under NM for junior i 2023 i Bodø. (Foto: Geir Antonsen.)

På tampen av sesongen fikk Bodø Bordtennisklubb ei gladmelding fra Norges Bordtennisforbund: Vegard Lorentzen var uttatt til å representere Norge i den internasjonale turneringen NETU Youth, som går i Sandefjord i juni.

NETU er den nordeuropeiske bordtennisunionen som inkluderer Skandinavia og Baltikum. Det betyr at Vegard skal konkurrere mot utøvere fra disse landene.

Påtroppende sportslig leder, Kevin Johansen, sier det er veldig positivt at Vegard er tatt ut, og berømmer Bordtennisforbundet for at de tar ut spillere fra Nord-Norge. 

«Vi skjønte at noe var i gjære da generalsekretær Bengt Paulsen i NBTF fulgte flere av Vegards kamper i junior-NM. Bengt er en av Norges mestvinnende trenere, og har også i mange år vært sportssjef i forbundet. Han har veldig høy bordtenniskompetanse, og har åpenbart sett et stort potensiale i Vegard, siden han er tatt ut. Dette er naturligvis veldig inspirerende for Vegard, og vel fortjent for han har jobbet hardt de siste årene. Det viser også at man kan nå internasjonalt nivå om man spiller i Nord-Norge», avslutter Kevin.

Bodø Bordtennisklubb gratulerer Vegard med uttaket til NETU Youth, og ønsker han lykke til i turneringa!