Lagklassen i NNM er prestisjefylt. Alle klubbene ønsker å vise at de er best i nord, og årets lagklasse var en tøff batalje mellom Bodø, Rana og Tromsø.

Resultatene fra NNM 2024 finner dere her på Stupa Event.

Finalen ble velspilt og veldig jevn mellom Bodø BTK og Rana BTK. Det sto 2-2 i kamper og man måtte derfor ut i en avgjørende kamp mellom Andreas Dagsloth og Magne Schytte. Også den avgjørende kampen skulle bli helt jevn og det sto 2-2 i sett. Til slutt vant Dagsloth med knappest mulig margin 11-9, og sikret at lag-gullet ble igjen i Bodø.

På Bodø spilte Andreas Wiik, Evgenii Alekandsrov og Andreas Dagsloth.

Rana måtte bruke mye krefter i lagspillet. I semifinalen mot Bodø 2 var det også 2-2 i kamper, og Magne Schytte og kevin Johansen skulle ut i en siste kamp om hvem som tok seg til finalen. Kevin vant de to første settene 14-12, før Magne jobbet seg inn i kampen. I femte sett hadde Kevin to matchballer, men det endte til slutt 10-12 og dermed var Rana BTK i finalen.

Nordnorske mestere i lag. F.v. Andreas Dagsloth, Evgenii Aleksandrov
og Andreas Wiik.

I forrige NNM var ikke Bodø BTK i semifinalen i noen herreklasser, og klubben var klar på at dette skulle de revansjere i år. I Herrer A tapte de to Bodø- spillerne som kom lengst, til semifinalen. Andreas Dagsloth tapte her mot Erik Eidesen fra Tromsø i strake sett, mens nyervervelsen Andrei-Alin Tala som bor på Skjervøy tapte en thriller av en bordtenniskamp mot storfavoritten Adrian Sletten.

Andrei-Alin hadde matchball i fjerde sett og to matchballer i femte, men Adrian viste enorm mental styrke og vant til slutt kampen 12-10 i avgjørende.

Yngve Madsen vant herrer 35, Markus Madsen vant eldre junior etter finaleseier mot Vegard Lorentzen. I junior vant Alexander Lund Karlsen også her var Vegard i finalen. Henrik Nestvold viste også mye godt spill i helga.

I dameklassen vant Dina Leivseth Nilsen.

I de yngre klassene var det mye godt spill av flere Bodø-spillere. Signe Grytøyr vant jenter 15 foran Helena Sivertsen og Oda Flæsen, mens Oda tok rekrutt 13B. I den andre rekruttklassen vant Sigmunds Skirbekk foran Signe Grytøyr.

Totalt sett presterte Bodø-spillerne veldig bra, og viser klar framgang fra tidligere stevner denne sesongen.