Vi ble for en tid tilbake forespurt av NBTF om kunne dra til Valnesfjord Helsesportsenter og lage litt bordtennisopplegg en kveld. Så ble tilfellet, tirsdag 20. mars, da jeg og Ane dro dit, og det gikk supert.
🏓

For vel ti år siden var vi regelmessig over et par år og kjørte opplegg der, men vi kunne se at det var skjedd oppgraderinger ved senteret, men Rita som vi møtte i resepsjonen var den samme…

Den flotte hallen var rigget opp med fem bord av god standard, med ballkurver, ballfangere, racketer og baller – veldig bra.

Vi startet med et rundbord hvor alle i hallen var med og det virket som alle syntes det var morsomt. Først var det ca 12 stk ungdommer og voksne med, men etter ca halvtimen dro de yngste. Til slutt var det fire herremenn igjen (avbildet sammen med Ane) som var interessert i mer spill, så vi var i aksjon i halvannen time.

Etter rundbordet så spredde de seg på bordene i hallen, hvor jeg og Ane gikk rundt og instruerte. Noen var veldig interessert og spesielt noen, tror Parkinson var fellesnevneren hos noen av dem. Han ene trener regelmessig på Larkollen, mens to hadde trent med Tor-Anders Rasmussen i Rana BTK. veldig spennende. Flere bruker og kom til å bruke bordtennis som en del av opptreningen sin både ved senteret, men også på sine hjemsted.

Alt i alt veldig spennende og givende å kunne bidra på opplegg som dette, og vi tar gjerne turen igjen!