Bodø BTKs 1. div lag var sist helg i Grimstad for å spille 3 seriekamper. Laget bestod av, Andreas W, Evgenii, Jonas Frøseth og Johannes klang.

Første kamp var mot Husøy og Foynland, som lå sist på tabellen etter første seriehelg. Vi visste at de hadde flere gode spillere, blant annet tidligere Bodø kjenning Vegard Berling, så vi måtte være påskrudd fra start. Påskrudd var vi og fikk en god start. Vi ledet 3-1 før doublene, og når vi vinner begge doublene så var seieren så og si sikret. Vi gir oss ikke før det stod hele 9-1 på tavla. Viktig seier og en bra start på helga.

Neste kamp var mot Fornebu 2. De stilte sterkt med blant annet rutinerte Pål Guttormsen på laget. Vi skjønte at hvis vi skulle ha mulighet til å vinne, måtte vi bikke de jevne kampene i vår favør. Vi får en bra start og ledet 3-1 før doublene. Også her vinner vi begge doublene og da så det meget bra ut. Vi holder hele veien og vinner til slutt 7-3. Det var en meget sterk seier, mot et av de beste lagene. 2 av kampene vinner vi 3-2 som viser seg å bli helt avgjørende for at vi tar seieren.

Siste kamp var mot Harestua. Det pleier som regel å være jevnt når vi møtes, og denne gangen var intet unntak. 2-2 stod det før doublene. Vi tok en sjanse og byttet om i double. Det skulle ikke vise seg å være en genistrek. Plutselig lå vi under 2-4. Det ville bli tøft å hente inn. De siste kampene ender 2-2, og dermed taper vi 6-4. 3 av kampene ble avgjort i 5. sett og vi taper alle. Andreas har blant annet flere matchballer mot Snorre. Når vi og taper begge doublene er det nesten umulig å få med seg noe.

Vi viser denne helgen at når vi er på vårt beste så kan vi slå nesten alle i divisjonen, men vi varierer litt mye i prestasjonene. Våre lånespillere (Jonas og Johannes) funker fint i laget, og gjør en bra innsats både ved bordet og utenfor.