Ei uke full av bordtennis og moro i Sandefjord er over. Tre utøvere fra Bodø BTK var blant de seks nordnorske spillerne som var i aksjon, sammen med 1.800 spillere fra 39 nasjoner.

Best av de nordnorske gjorde Kevin Johansen det, etter en tredjeplass i pulja ble det semifinale i B-sluttspillet etter å ha slått seks spillere på veien, to tyske, en fransk, en tsjekker og en fra Polen, deriblant to veldig jevne fem-settere der han lå under 0-2 og mye under også i tredje sett. God coaching fra Kristoffer Nilsen var uvurderlig underveis.

Det var store forhåpninger til Bjørn Idar Lillevold som hadde trent veldig bra i forkant. Dessverre ble han syk og fikk kun spille to kamper i B-sluttspillet. For Bodøs tredje representant, Dag Sture Olsen, gikk det som for de andre fra nord, Ronny Solvoll, Andreas Bangsund og Karl Wennberg, ut relativt tidlig i B-sluttspillet.

Veteranmesterskaper holder høyere nivå enn noen gang og spillere som Filimon har knapt lagt opp sine aktive karrierer. Samtidig er man garantert mange kamper og det bidrar til at alle får en god opplevelse fra mesterskapene.

Våre veteranspillere oppfordres til å delta på veteranmesterskapene framover. Neste år er det veteran-VM i Roma og året etter EM i Beograd.

Finalebordene.