I et hvert junior-NM er det i tillegg til kampen om medaljene, også stor aktivitet på tribunen med talentspeiding og forhandlinger om å sikre underskriften til de store talentene for klubber som satser i seriesystemet.

Kevin Johansen ønsker Jonas Frøseth velkommen som spiller på Bodø BTKs 1. divisjonslag sesongen 2023/24.

Bodø BTK var naturligvis en av klubbene som så på potensielle prospekter blant spillerne. Både Kevin, Andreas W. og Kristoffer kjenner de fleste laglederne og er ofte ute og fisker for å se hvilke muligheter som kunne åpne seg for å styrke vårt 1. divisjonslag.

Lørdag morgen kom det ei åpning etter dialog med Tingvoll BTK som har vært utrolig gode på talentutvikling de siste årene og fått fram Martin Frøseth som nå spiller på landslaget og var med på å kvalifisere Norge til EM like før han deltok i junior-NM i Bodø.

Primus motor i Tingvoll, Roar Frøseth, har selv lang toppidrettserfaring i skøyter og sykling, og har sørget for at hans sønner gir det som skal til for å nå toppen.

Derfor er det med stor glede vi kan informere om at Bodø BTK har signert Martins lillebror, Jonas for kommende sesong. Jonas Frøseth hadde 2014 poeng på online-rankingen før junior-NM, men slo blant annet Jan Roger Andersson i Bodø. Han gjør store sportslige framskritt og planen er at han går rett inn på første-fireren til Bodø i 1. divisjon kommende sesong. Jonas vil også delta på Pre Campen før sesongstart i Bodø. Da vil våre spillere få tid til å bli bedre kjent med han og vi vil teste ut ulike double-konstellasjoner for serielaget.

            «Med signeringen av Jonas Frøseth er Bodøs serielag i 1. divisjon komplett for kommende sesong. Vi har vesentlig bedre dekning enn i fjor og vi satser på at Jonas går rett inn på laget. Det   er en veldig seriøs spiller og et av Norges største talenter vi har sikret oss med Jonas, og det er vi i Bodø BTK svært fornøyde med.»

            Kevin Johansen, Bodø BTK

            «For Jonas passer Bodø BTK perfekt på det sportslige stadiet han er   på nå. Han får spille på et godt lag sammen med både lokale Bodø-spillere og elitespillere fra Sverige. Vi ønsket at det var Bodø      vi skulle få innpass hos når Jonas nå tar neste steg i bordtenniskarrieren.»

         Roar Frøseth, Tingvoll BTK