Siste serierunde i 3. divisjon avdeling G, ble avviklet i Bankgatahallen i helga 17.–19. mars. Og hvilken bordtennisfest ble det!!!

Det yngste laget som deltok i serien, Bodø BTK3 med Ulrik, Henrik, Markus og Vegard, stakk av med seieren i aller siste kamp, etter en dramatisk finale søndag ettermiddag mot «gamlingan», Bodø BTK4 med Sven Martin, Sigbjørn, Bjørn Idar og Dag Sture.
Vegard, den yngste i feltet, stod som siste mann i kamp mot svært rutinerte Dag Sture, og da Markus hadde gjort jobben sin og vunnet så var alt opp til Vegard. Han måtte vinne, for uavgjort ville ikke holde for ungsprettan. Vegard vant de to første settene ganske enkelt, mens han måtte gi fra seg tredje sett. Fjerde sett var helt jevnt, den ene flotte ballvekslingen avløste den andre, mellom disse to elegante spillerne, førte til at Vegard hadde matchball, men den eldste var best i dette settet og vant 12-10. Dermed, som alltid i avgjørende kamper, femte sett må tas i bruk. Det var jevnt lenge, men yngstemann var for kjapp i spillet sitt, og dermed brøt jubelen løs da Vegard sikret inn 11-6. Dermed 6-4 seier ungdommen, til stor jubel i salen. En liten trøst til Bjørn Idar som ble kåret til årets lagspillere i seriespillet, rett foran Dagfinn Kristiansen fra Kanebogen, og Markus fra seriemestrene.

Årets seriespill har vært en fornøyelse. Vi delte før sesongen inn i tre klart definerte lag, hvor det ene var de gode gamle, som starta klubben i hin tid, og så de mellomgamle, som har kommet til klubben senere, og så et ungdomslag av de up and coming. Litt sjonglering underveis for å få det hele til å gå opp, spesielt med tanke på at Bodø 2 (de mellomste), måtte låne ut spillere til 1. divisjonslaget vårt, og at de måtte stå av runden i Tromsø i høst. Det er vist flott lagånd, ærlig kjemping og heiing på hverandre, noe som gleder en leder så masse.

Også masse takk til Tromsø for forståelsen av at vi måtte melde avbud med ene laget i høst, samt til dem og Kanebogen at vi klarte å få terminlista til å gå opp til slutt.

Vi gratulerer ungsprettan og trener Kristoffer med seriegullet!