Mandag 13. mars ble det spilt internkamp mellom Old Boys (Kevin, Ketil og Andreas) og Young Boys (Markus, Vegard, Henrik og Ulrik) for å gi unggutta matchtrening før seriekampene i 3. divisjon til helga.

Old Boys’ene – selv om de bare er halvgamle i forhold de virkelig gamle i klubben – smilte fra øre til øre etter kampen mot Young Boys.

Kevin som hadde 50-årsdag denne dagen var tydelig på at Old Boys måtte vise hvem som fortsatt var sjefer i klubben, og at vi derfor måtte gjøre reint bord i lagkampen. Det var tross alt tidligere eliteseriespillere, medaljører fra NM i bordtennis og i tillegg nordnorske mestere i både friidrett og sykling blant Old Boys-laget.

De unge derimot, mente det var på tide å utfordre hegemoniet i klubben. De trener hver dag og hadde masse ungdommelig overmot før lagkampen. Det var derfor spenning, og ikke så lite prestisje på spill i kampen. Old Boys-gutta hadde kanskje et ekstra press, for de visste at om det skulle bli tap i kampen, ville vi få høre det mye i de kommende månedene fra unggutta.

I første runde tok Kevin og Andreas komfortable 3-0-seire mot henholdsvis Henrik og Markus, mens Vegard holdt liv i håpet for Young Boys med seier mot Ketil.

I andre runde ble det fortsatt 3-0 til Andreas og Kevin mot Ulrik og Vegard. Markus vant mot Ketil og da sto det 4-2 til gamlegutta. I double viste Ketil sine ferdigheter, han er en av de beste double-spillerne i klubben og sammen med Andreas slo de Markus og Henrik, selv om de her måtte slite mer enn de egentlig ønsket.

I siste runde vant Henrik mot Ketil og Andreas mot Vegard. Han som hadde 50-årsdag, Kevin, måtte nå gi fra seg sett, to faktisk, mot Ulrik som nettopp hadde kjøpt seg et ekkelt nubbebellegg. Det ble 11-9 til Kevin i femte sett og lagkampen ble altså vunnet 7-3 av Old Boys og det er nå vitenskapelig bevist at de gamle er eldst.

Likevel, unggutta i klubben gjør stadige framskritt. De trener mye og med høy intensitet. Om vi spiller ny lagkamp mellom Old Boys og Young Boys om et år vil nok gamlegutta slite mye mer.

Lagkamper på trening gir et veldig godt konkurransegrunnlag når ligaen nå skal avsluttes til helga.

Det planlegges nå å bygge tradisjoner rundt noen mer høytidelige lagkamper, blant annet en kamp mellom de i klubben som opprinnelig er fra Tromsø og de som er fra Bodø. Neste sesong vil den offisielle sesongstarten i Bodø BTK være en ny lagkamp mellom old Boys og Young Boys.

Young Boys litt deppa etter kampen… men de skal ha for innsatsen.