Vi ønsker velkommen til treningssamling i Bankgata Flerbrukshall helga 24.–26. mars 2023, med den italienske topptreneren Mattia Luigi Contu. Dette er en unik mulighet til å få solide innspill til å bli en bedre bordtennisspiller

Mattia er aktiv bordtennisspiller, men hovedsakelig trener. Han har spilt for yngre italienske ungdomslandslag siden han var ti år gammel frem til han ble juniorspiller – da han tok trener 2-utdannining i Italia. Han er for tiden bosatt i Tromsø, og arbeider som turistguide, men har et sterkt ønske om å kunne formidle sine store bordtenniskunnskaper mens han er her nord. Derfor har vi invitert ham til samling i Bodø. Noe som kan gi våre yngre spillere god og nyttig input før junior-NM på hjemmebane, og NM for yngre på vårparten.

Han har arbeidet med yngre spillere og som både første- og andretrener i Serie A for damer i Italia, og var med vinne Serie A med TT Zeus Quartu i 2013/14. De siste tre årene har Mattia trent laget Quattri Mori i Serie A, og førte dem til play-off i Serie A, og oppnådd tredjeplass i ETTU Cup de siste to sesongene, noe som har åpnet døren til bordtennisens Champions League i 2022/23.

Mattia har blitt trent, og har arbeidet med internasjonale topptrenere og spillere, og sett hvordan de arbeider. Her kan nevnes Vlassov Sergei (Rus), Yang Min (ITA), Massimo Costantini (ITA) kåret til beste trener i ITTF utdelingen 2018, Massimiliano Mondello (ITA), Lorenzo Nannoni (ITA) trener for det italienske landslaget, Laura Negrisoli (ITA), Guo Yu (CHI) Andreea Dragoman (ROU), Plaian Tania (ROU) og så flere profesjonelle spillere i treningshallen til klubben hans i Cagliari på Sardinia hvor han vokste opp.

Hans bakgrunn som fysikkstudent har medført at han har fått gode egenskaper innen før- og etteranalyse av kamper og statistiske treningsmetoder og psykologi i forhold til å arbeide med spillere på høyt nivå. Samtidig også for å få helt ferske og yngre spillere til å yte på en bedre måte etterhvert som man utvikler spillet sitt.

Fredag 24. mars:
19.00–21.00 Pass 1 – Trening med forskjellige øvelser hvor Mattia blir kjent med dere spillere, hvor han går litt rundt og korrigerer.

Lørdag 25. mars:
09.30–11.30 Pass 2 – Servetrening.
11.30–13.00 Lunsj og hvile.
13.00–15.00 Pass 3 – Serve og mottak. Spesielt fokus på servemottak.
15.00–17.00 Mat og hvile. Her må deltakerne hjem og spise og hvile. Fint om de hentes av foresatte.
17.00–19.00 Pass 4 – Building the point. Viktigheten av topspin, blokk og kontroll av topspin.

Søndag 26. mars:
09.30–11.30 Pass 5 – Building the feeling, strength and statistic (I). Med bl.a. kinatrening.
11.30–13.00 Lunsj og hvile.
13.00–15.00 Pass 6 – Building the feeling, strength and statistic (II). Med kinatrening og videoanalyse.
15.00–16.30 Pass 7 – Kampspilling.
16.30–17.00 Pass 8 – Avslutning med teoriprøve – med etterpåfølgende nedrigging hvor alle må bidra.

Vi gjør oppmerksom på at det kan bli endringer i programmet.
Frukt tilgjengelig i småpauser. Er det noen med spesielle behov i forhold til maten så gi beskjed.

Samlingen er kun åpen for Bodø BTKs medlemmer og spesielt tilpasset yngre spillere innenfor eldre junior alder. Trenere gir anbefalinger om hvem som bør være med her.
Viktig at våre seniorspillere kan stille som sparringspartnere og en unik mulighet for å bivåne og tilegne seg kunnskaper fra en internasjonal bordtenniskapasitet.
Vi må ta ei lita deltakeravgift og holder den så lav som mulig, kr 250,- pr. utøver.
Påmelding skjer via SPOND og betaling kan gjøres på VIPPS før samlingen.

Spørsmål om påmelding til Espen Wiik (944 98 092).

Møt i god tid, ferdig skiftet og med vannflaske før hvert treningspass!

Velkommen!