Bodø BTK reiste til Bergen med en tropp på 5 spillere. Det var, Andreas W, Andreas D, Ketil, Kristina og Dina. Vi var veldig usikre på hvordan formen vår var i forhold til alle andre ettersom det var lenge siden sist vi hadde konkurrert.

Dag 1 (fredag) startet med lagkamper. Andreas, Andreas og Ketil møtte fokus 2 som stilte med 3 unggutter i første kamp. Det endte med 3-0 tap til slutt. De var litt kjappere til bens enn oss, men vi var ikke helt sjanseløs og kunne tatt en seier.

Kristina og Dina møtte Laksevåg med 2 godt voksne damer. Det ble 3-1 tap, men kunne vert jevnere. Var nok en dårlig doublekamp som ødela litt.

Det betød at begge lagene røk ut i første runde og vi måtte nøye oss med å være tilskuere resten av dagen.

Dag 2 (lørdag) startet med doubleklasser. Ketil spilte med en fra Laksevåg i HB double. De tapte en jevn kamp 3-2 i første runde. I mix spilte Andreas W med Dina mens Kristina spilte med Chen fra Trondheim. Andreas og Dina tapte 3-0 i sin kamp mot et par fra Laksevåg. Burde vert mulig å ta vertfall ett sett, men for dårlig oppvarming ødela mye.

Kristina og Chen tapte 3-1 for B-72.

I Herrer double møtte Andreas og Andreas et godt par fra Fornebu. Ble 3-1 tap, men hang greit med og vertfall noe positivt å ta med seg videre.

Så var det single. Først skulle Andreas W og Ketil ut i HB. Andreas vant sin pulje ganske greit og gikk videre til sluttspillet. Ketil vant 1 og tapte 2 kamper. Det holdt ikke til å gå videre. Sluttspillet startet med 1/8 delsfinale for Andreas. Der ble det seier 3-0 mot spiller fra Laksevåg. I kvarten ventet en fra Jevnaker. Der ble det og seier med 3-0. Semi neste. Der ventet og en spiller fra Jevnaker. Det ble en meget tøff kamp, men etter å ha ligget under 2-0 snur Andreas kampen og vinner 3-2. Det betød at det var klart for finale. I finalen mot en spiller fra Heros har Andreas god kontroll og vinner 3-1. Ikke ofte Bodø BTK kommer tilbake med gull fra NM så det smakte godt selv om man bare var best av de nest beste.

Kristina og Dina skulle i aksjon i Damer single. Etter at Dina først hadde bestemt seg for å trekke seg, valgte Dina til slutt og spille. Hun møtte 2. seedede fra B-72. Det ble litt for tøft og taper 4-0. Kristina møtte ei fra Notodden i første kamp. Det ble en komfortabel 4-0 seier, og hun var klar for kvartfinale å spill neste dag.

Andreas D skulle møte bra motstand fra Heros i første kamp. Ble for tøft og tap 4-0. Henger til tider greit med, men for dårlig treningsgrunnlag merkes.

Dag 3 (søndag) var det bare Kristina igjen som hadde noe å spille for. Hun skulle møte 1. seedede fra B-72 i kvarten. Henger med i starten, men det holder ikke og rakner helt etterhvert. Taper tilslutt 4-0.

Vi har erfart at vi henger greit med mot «jevngod» motstand. Mot bedre motstand har vi litt å gå på spesielt i serve og retur spillet.