AndreasDEn hyggelig melding tikket inn i dag fra Bodø kommune: Kommunen deler ut tre utviklingsstipend til unge talent innenfor alle kulturområder. Den gledelige tilbakemeldingen fra kommunen er at Andreas Dagsloth, som etter sin søknad, er en av de tre som er tildelt stipendet for 2015.

Stipendet skal bidra til at han kan fortsette sin satsning og utvikling mot å nå norgestoppen i bordtennis. Tildelingen vil skje i Bystyret torsdag 18. juni, kl. 09.30. Her er klubbkamerater og andre velkommen å bivåne.

Her er den hyggelige tilbakemeldingen fra hans far Tore Dagsloth:
«Det er moro når det han har satset på siden han var 9 år, gir resultater og blir lagt merke til. Sesongen i fjor er nok den som har gitt de beste resultatene, og også den  som har blitt lagt best merke til. Han har fått mange gode tilbakemeldinger fra sine bordtennisvenner i inn og utland, og er veldig fornøyd med egen utvikling i forrige sesong. Nå er det bare å satse og planlegge neste sesong. Det blir nok hovedfokus på 2.divisjon og Junior NM på hjemmebane. Senior NM hadde kanskje vært en morsom øvelse også.»

Til slutt sier Tore:
«Tusen takk til alle i BodøBTK som bidrar til at spillere utvikler seg og drar på trenning hver dag! Spesielt stor takk til Andreas Wiik for all den tid han bruker på å forbedre og utvikle klubbens spillere. Hvor mange trenningstimer Andreasene har i lag er det vel ingen som vet.»
2. divisjonstrener Kevin Johansen lar seg også begeistre:

«Andreas Dagsloth er en svært motivert og fokusert utøver som har satt seg store mål som bordtennisspiller. Allerede som 9-åring så vi hans potensiale, han var konsentrert, tok til seg instruksjon og var blant de yngste som knekte koden for teknisk utføring av idretten.

Han ble raskt best i landsdelen i sin klasse, og den kanskje aller største prestasjonen er at han dette året ble nordnorsk mester i Herrer Elite, og det allerede som 15-åring, i konkurranse med spillere som har spilt mange år i eliteserien.

Det vi liker aller best med å ha Andreas i klubben er at han også hjelper med å få andre spillere bedre, han bidrar i treningen i klubben og er et naturlig forbilde for de aller yngste. Bodø Bordtennisklubb har veldig stor tro på at Andreas vil vokse ytterlige som spiller de kommende år.»

Gratulere så mye med prisen, Andreas! Stå på videre!