Bodø BTK har gleden av å være arrangør av NM for yngre og Stiga 11’ern 2020, og vi ønsker herved Bordtennis-Norge velkommen til Bodø, 13.–15. mars 2020. På denne siden vil vi legge ut all nødvendig informasjon fra nå siste måneden før, under og og etter mesterskapet. Nettside om Corona-viruset.

Oversikt over påmeldte, trekninger og resultater i alle klasser finner dere her:
Tidsskjema NM for yngre og Stiga 11’ern 2020
NM for yngre 2020.
Stiga 11’ern 2020.
NM for yngre 2020 – lagkampresultater fredag 13. mars vil oppdateres her.
Stiga 11’ern 2020 – lagkampresultater fredag 13. mars vil oppdateres her.
Lagkampoversikt (edderkoppnett).
NM for yngre – påmeldingsoversikt-Inndelt-per-klubb.pdf
Stiga 11’ern – påmeldingsoversikt-Inndelt-per-klubb.pdf
Her finner dere oppsettet av lagene i lagkampene fredag 13. mars.
Skulle dere se at noe ikke stemmer, ta kontakt umiddelbart med stevneleder, Espen Wiik.

Livestream fra NM legges ut på Bodø BTKs åpne Facebook-side.

Transport og parkering
Vi har hatt noen henvendelser vedrørende transport til og fra hall. Arrangørklubben vil ikke organisere noe, men det er busstilbud alle dagene fra og til sentrum.
Her ser dere bussrutene og Linjene 1, 2 og 4 er de to som er aktuelle til/fra Bodø sentrum og til City Nord. Last ned appen som heter Reis Nordland for å få gunstigst mulig billettpris, kr 37,- for voksen og 23,- for barn og honnør. Bussholdeplassen i sentrum er markert i kartet under. Man går av bussene på busstoppet ved City Nord, derfra er det bare et par hundre meter til hallen.

Når det gjelder parkering, for de som kommer kjørende eller har leiebil, så er det dessverre betalt parkering utenfor Bodø Spektrum, fredag og lørdag. Søndager er det gratis.

Invitasjon_NMyngre2020

Invitasjon_Stiga11ern2020

shapeimage_1

Her er litt hvem, hva, hvor om Bodø?

Selve arrangementet skal gå av stabelen i Bodøhallen, en topp moderne idrettshall som under stevnet vil ha 33 bordtennisbord oppe. Hallen har vært brukt til toppseriekamper i håndball, store konserter og messer. Vi i Bodø BTK har benyttet hallen ved flere anledninger, bl.a. til Stiga Norgescup i 2009 og 2017, NM for yngre i 2014, NM for junior og eldre junior 2016. Hallen får skryt for sine fasiliteter, både sportslig og også for sin sentrale beliggenhet. I komplekset Bodø Spektrum ligger Badeland og Nordlandshallen, en fullverdig fotballhall hvor Bodø/Glimt har spilt eliteseriekamper ved flere anledninger. Blir det pause i bordtennisspillingen så er det bare å ta en dukkert i det flotte Badelandet. Les mer om Bodø Spektrum her: http://bodospektrum.no/

Om Bodø og hvordan komme seg dit?

Bodø er som sagt hovedstaden i Nordland fylke og har passert 50.000 innbyggere på halvøya. Byen er kjent for sin spektakulære natur og sterke kontraster. Bodø er et knutepunkt både sør- og nordover, både i lufta, til lands og til vanns. Med direkteruter med fly til bl.a. Oslo, Trondheim, Bergen og Tromsø er byen lett å nå. Halvannen times flytur fra Oslo, og med flyplassen 10 minutters gange unna sentrum er  den den ideelle arena for store begivenheter.

Nordlandsbanen har sitt endepunkt i sentrum av byen, og Hurtigruta anløper daglig både på nord- og sørgående rute. Mulighetene for å nå byen vår er mange.

Les ellers om det som er mulig å oppleve i Bodø på Visit Bodøs fine nettsider.

Overnatting:

Vår samarbeidspartner Thon Hotel Nordlys har 75 rom til arrangementet, og følgende tilbud å komme med:

Torsdag 12.–fredag 13. mars:
1 person i enkeltrom kr 1.195,- pr. natt.
2 personer i dobbeltrom kr 1.295,- pr. natt.
3 personer i trippelrom, kr 1.595,- pr. natt.
Fredag 13. mars–søndag 15. mars:
1 person i enkeltrom kr 895,- pr. natt.
2 personer i dobbeltrom kr 995,- pr. natt.
3 personer i trippelrom, kr 1.095,- pr. natt.

Inkludert frokost. Referanse: «Bodø Bordtennisklubb». Booking:  nordlys.booking@thonhotels.no / Tlf. 75 53 19 10.

Har dere spørsmål om arrangementet, ta kontakt med stevneleder, Espen Wiik.