Andreas D., Elisabeth, Mats og Ahmad var Bodø BTKs deltakere i Mega Cup i Lørenskog, helga 5.-7. juni.
Alle resultatene fra Mega Cup kan du se her.

Andreas hadde en strålende søndag etter en noe traurig lørdag, hvor han om morgenen spilte eldre junior og ble slått ut i andre runde, så som en av de seedede!!!! i gutter 15 måtte han vente helt til langt på ettermiddagen før neste kamp, i 2. runde, hvor det ble tap.

Søndag var det andre boller for Andreas. I herrer junior vant han pulja si mot sterke navn som Benjamin Langsholt fra Sarpsborg og Markus Kalvatn fra B-72. Det ble seier i første sluttspillrunde før Adrian Wetzel fra B-72 ble for sterk, men også i denne kampen markerte Andreas seg og tok ett sett.

At Andreas skulle vinne sin pulje i Herrer A mot sterke navn som landslagsspiller på damesiden, Nora Bagner Nilsen og Ole Jørgen Pedersen fra Notodden hadde gitt høye odds, men han vant pulja med tre kampseire, utrolig sterkt. Men det tok ikke slutt der i Herrer A for vår talentfulle spiller. I første sluttspillkamp vant han lett over Jimmy Almgren fra Kjelsås og i neste runde mot sterke Mikkel Gudmundsen fra B-72. I kvartfinalen ble Bodø-kjenningen Zsolt Berecki for sterk med 3-1. 5. plass i turneringens nest gjeveste klasse lukter det virkelig storfugl av. Kanskje det beste Andreas har levert noensinne.

Elisabeth_MegaCupEllers bra innsats av våre andre tre spillere kan vi nevne at Elisabeth fikk en fin 5. plass i Jenter 13 (se bildet tatt av Tore Dagsloth), og i kvartfinalen tapte hun knepent 2-3 for Martine Toftaker fra arrangørklubben B-72. Ahmad, i sin siste turnering som Bodø BTK-spiller, gikk videre fra sin pulje i Herrer A, men måtte se seg slått av Maja Haugen Gjelle i første sluttspillrunde. Mats slet mye i sine kamper og hadde mye stang ut.

Alt i alt viser dette at Bodø BTK markerer seg og det at Andreas nå seirer mot spillere han tidligere har slitt mot tyder på at det jobbes godt og riktig.

 

Eirik i Finland
Eirik dro sammens med Mikael Ingebrigtsen og hans far til i Helsinki Open i Finland samme helga som Mega Cup. Tre klasser spilte han i Finlands største ungdomsturnering. Eirik fikk møtt dyktige spillere fra bl.a. Russland i de tre klassene han spilte. Han gikk videre fra pulja si i Gutter 15, men røk i puljespillet i Gutter 16 og Gutter 17. Han var stort sett fornøyd med spillet, og flere kamper tapt han med knapp margin. Alt i alt ei stor erfaring å ta med seg inn i den nye sesongen.