Bodømesterskapet 2020 er over. 263 kamper ble spilt på de 12 bordene i hallen i helga. Turneringen var satt opp slik at hver enkelt spiller skulle få flest mulig kamper, noe som ser ut til å ha vært vellykket.

Resultater lagkonkurransen lørdag.
Resultater Rekrutt 13 lørdag, og rankingklassene søndag.
Opprinnelig deltakerliste Bodømesterskapet 2020.

Her er påmeldingene til Bodømesterskapet, totalt er vi på rett i underkant av 50 deltakende spillere, temmelig nøyaktig samme antallet som i fjor, det er kjempebra. Vi har noen utfordringer i forhold til at vi skal spille i 2. etasjen i Bankgatahallen. Vi får opp 12 bord og det kan bli litt trangt, både i forhold til plass og i kampavviklingen.

LAGKONKURRANSEN – lørdag kl. 09.00
I lagklassen blir det 14 lag. Først en grunnspillkamp, så vil de 7 vinnerne, samt den best rankede av de tapende lagene gå til A-sluttspillet, som blir å bestå av 8 lag. Der spilles det først en kvartfinale, hvor vinnerne går til semifinalen. Taperne går til plasseringssluttspill hvor det spilles til siste plassering. Hvert lag vil totalt få 4 lagkamper denne dagen.

De 6 lagene som tapte første grunnspillkamp går til B-sluttspillet. Her deles det inn i to puljer, hvor hvert lag får 2 kamper, så går vinnerne av hver av disse puljene til B-finale, toerne til kamp om 3. plassen og treerne til kamp om å unngå å bli sist. Totalt får B-sluttspillagene 4 kamper denne dagen de også.

Kampene går som Corbillion Cup, d.v.s. at man først spiller to singler, så en double, deretter vil det spilles en fjerde og femte kamp, helt til ett av lagene har vunnet tre kamper.

Beregnet tidsskjema – lørdag 1. februar:
Kl. 09.00 – Lagkonkurransen – 1. runde.
Kl. 09.00 – Rekrutt 13.
Kl. 10.30 – Lagkonkurransen – A-sluttspill kvartfinaler – B-sluttspill puljer.
Kl. 12.00 – A-sluttspill semifinaler og plasseringsspill.
Kl. 14.00 – Finaler – siste plasseringskamper.
Kl. 15.30 – Premieutdeling.

REKRUTT 13 – lørdag kl. 09.00
Lørdag vil det bli spilt en singleklasse, Rekrutt 13, hvor vi deler i store puljer. De som er med er spillere født t.o.m. 2006. Regner med ca. 7 kamper pr. spiller denne dagen.

RANKINGTURNERING – søndag kl. 09.00
Søndag er det rankingturnering. Spillerne blir trolig delt i 5 klasser hvor de 8 best rankede spillerne i turneringen spiller i klasse A – de neste 8 i klasse B og de neste 8 i klasse C. Her blir det spilt to puljer i hver klasse, med videre A- og B-sluttspill. Hver spiller får minimum 5 kamper.
I klasse D og E blir det 6-7 spillere i hver pulje, 5-6 kamper pr. spiller.
Disse to klassene blir å regne som rekruttklassen for de som har spilt kortest tid.

Trekning og endelig oppsett av klassene både lørdag og søndag vil trolig ikke skje før på kampdagene, da oppsettet er sårbart om noen melder forfall i siste liten. Ber derfor at alle er i god tid i hallen på morningen begge dagene og evt. forfall meldes senest 45 minutter før klassestart.