Bodø BTK har gleden av å være arrangør av NM for yngre og Stiga 11’ern 2020, og vi ønsker herved Bordtennis-Norge velkommen til Bodø, 13.–15. mars 2020.

Invitasjon_NMyngre2020

Invitasjon_Stiga11ern2020

Påmelding til NM for yngre-klassene gjøres her.

Påmelding til Stiga 11’ern-klassene gjøres her.

shapeimage_1

Her er litt hvem, hva, hvor om Bodø?

Selve arrangementet skal gå av stabelen i Bodøhallen, en topp moderne idrettshall som under stevnet vil ha 33 bordtennisbord oppe. Hallen har vært brukt til toppseriekamper i håndball, store konserter og messer. Vi i Bodø BTK har benyttet hallen ved flere anledninger, bl.a. til Stiga Norgescup i 2009 og 2017, NM for yngre i 2014, NM for junior og eldre junior 2016. Hallen får skryt for sine fasiliteter, både sportslig og også for sin sentrale beliggenhet. I komplekset Bodø Spektrum ligger Badeland og Nordlandshallen, en fullverdig fotballhall hvor Bodø/Glimt har spilt eliteseriekamper ved flere anledninger. Blir det pause i bordtennisspillingen så er det bare å ta en dukkert i det flotte Badelandet. Les mer om Bodø Spektrum her: http://bodospektrum.no/

Om Bodø og hvordan komme seg dit?

Bodø er som sagt hovedstaden i Nordland fylke og har passert 50.000 innbyggere på halvøya. Byen er kjent for sin spektakulære natur og sterke kontraster. Bodø er et knutepunkt både sør- og nordover, både i lufta, til lands og til vanns. Med direkteruter med fly til bl.a. Oslo, Trondheim, Bergen og Tromsø er byen lett å nå. Halvannen times flytur fra Oslo, og med flyplassen 10 minutters gange unna sentrum er  den den ideelle arena for store begivenheter.

Nordlandsbanen har sitt endepunkt i sentrum av byen, og Hurtigruta anløper daglig både på nord- og sørgående rute. Mulighetene for å nå byen vår er mange.

Les ellers om det som er mulig å oppleve i Bodø på Visit Bodøs fine nettsider.

Overnatting:

Vår samarbeidspartner Thon Hotel Nordlys har 75 rom til arrangementet, og følgende tilbud å komme med:

Torsdag 12.–fredag 13. mars:
1 person i enkeltrom kr 1.195,- pr. natt.
2 personer i dobbeltrom kr 1.295,- pr. natt.
3 personer i trippelrom, kr 1.595,- pr. natt.
Fredag 13. mars–søndag 15. mars:
1 person i enkeltrom kr 895,- pr. natt.
2 personer i dobbeltrom kr 995,- pr. natt.
3 personer i trippelrom, kr 1.095,- pr. natt.

Inkludert frokost. Referanse: «Bodø Bordtennisklubb». Booking:  nordlys.booking@thonhotels.no / Tlf. 75 53 19 10.

  Har dere spørsmål om arrangementet, ta kontakt med stevneleder, Espen Wiik.