Da var den første seriehelgen i den nye sesongen unnagjort. Det skulle vise seg å bli en tøff start for oss. De fleste lagene hadde forsterket seg med flere spillere. Det hadde ikke vi. Vi satset på at våre lokale helter skulle gjøre jobben. Andreas W, Andreas D, Maja, Ketil og Sten-Eigil skulle kjempe for æren til Bodø.

Første kamp mot Kjelsås ender 0-10, men hvis vi ser litt bak resultatet så var ikke spillet helt borte vekk. Mange jevne kamper ble det, men vi kan bare ikke tape 6 kamper med 3-2. Da har vi ikke sjans på poeng.

Andre kamp var mot Fornebu. Den ender og 0-10, men også der taper vi et par kamper 3-2, så kunne blitt et litt penere resultat her også.

Tredje kamp var mot Fokus. Den ender 1-9. Seieren tar Andreas D og Maja i double. Andreas W ledet 2-0 i en kamp, men det ble servfølgelig 3-2 tap!

Siste kamp var mot Harestua. Det ble og der tap med 1-9. Andreas W og Sten-Eigil vinner double.

Kort oppsummert så er det meget høyt nivå på 1. divisjon denne sesongen. Det nytter ikke å legge en litt for dårlig retur eller misse server. Da har man ikke sjans. Vi spiller 10 5-settere denne helgen- statistikk: seier 0, tap 10! Det må vi få gjort noe med. Tror vi må hyre inn en mentaltrener før neste serierunde.