Helgens serierunde i 1. divisjon

Bodø BTKs 1.lag var helgen 29.-30. September på Fornebu for å spille seriekamper i 1. divisjon. De som var med på laget var, Andreas W, Andreas D, Maja, Evgenii og Sten Eigil.

Første kamp var lørdag formiddag mot B-72. De som spillte var: Maja (1er), Andreas D (2er), Andreas W (3er) og Evgenii (4er). I double spilte Maja med Andreas D og Andreas W med Evgenii.
Etter 4 spilte singlekamper var stillingen 2-2. Andreas W og Maja hadde vunnet sine første kamper. Double endte med 1 seier og 1 tap. Dermed 3-3. Maja og Andreas D vant sin kamp.
Lagene fulgte hverandre hele veien og det endte med 5-5. Andreas D og Evgenii vant sine siste kamper. Det ble da et viktig poeng fra første kamp.

Neste kamp var mot Fornebu 2. De som spilte var: Maja (1er), Andreas D (2er), Andreas W (3er) og Evgenii (4er). I double spilte Maja med Andreas D og Andreas W med Sten Eigil.
Vi visste at dette ville bli en tøffere kamp enn mot B-72. Etter de 4 første singlekampene lå vi under med 1-3. Maja hadde vunnet sin kamp. Double endte med 1 seier og 1 tap. Andreas W og Sten Eigil snudde 0-2 til 3-2 seier. Det må sies at motstanderne vår nok tok litt lett på kampen og etterhvert tullet bort seieren. Flott for oss og 2-4 i lagkampen. Andreas D og Maja spiller og bra men taper 3 gjevne sett som fort kunne vert vunnet. De siste 4 kampene endte med tap. Dermed ble stillingen 2-8.

Søndag morgen var det kamp mot Kjelsås. Vi visste det kom til å bli tøft mot deres rutinerte spillere, men vi hadde troen på poeng. De som spilte var: Maja (1er), Andreas D (2er), Andreas W (3er) og Evgenii (4er). I double spilte Maja med Andreas D og Andreas W med Sten Eigil.
Etter de 4 første singlekampene lå vi under 1-3. Andreas W hadde vunnet sin kamp mot deres 4er. Andreas D tapte en gjevn kamp mot deres 1er med 2-3. Med litt stang inn kunne det stått 2-2.
Maja og Andreas D vinner sin doublekamp 3-2, mens Andreas W og Sten Eigil taper 1-3. Dermed 2-4 i lagkampen. De 4 siste kampene endte med 1 seier og 3 tap. Andreas D vinner 3-1. Sterk prestasjon mot deres rutinerte 2er. Da endte lagkampen med 3-7 tap.

Siste kamp var mot Fokus. Med rutinerte ringrever som Pål Guttormsen og Frode Grini på laget ville vi virkelig få testet oss. De som spilte var: Maja (1er), Andreas W (2er), Andreas D (3er) og Sten Eigil (4er). I double spilte Maja med Andreas D og Andreas W med Sten Eigil.
Etter de 4 første singlekampene lå vi under med 1-3. Andreas D hadde vunnet mot deres 4er. Maja taper en gjevn kamp mot Pål med 11-8 i 5. Sett. Maja og Andreas D vinner sin doublekamp, mens Andreas W og Sten Eigil så vidt taper med 11-9 i 5. Sett. 2-4 i lagkampen før de 4 siste singlekampene. De ender alle med tap. Maja leder 2-0 mot Frode, men holder ikke helt inn og Andreas D taper en gjevn kamp 2-3. Sten Eigil spiller bra i sin siste kamp, men det ender med et knepent 2-3 tap.

Det blir bare ett poeng med fra første seriehelg, men vi tar med oss mange gode prestasjoner. Vi må bli bedre til å avgjøre de gjevne settene. Da vil det bli flere poeng etterhvert.