NM senior Lørenskog 2018

Bodø BTK hadde fire spillere med til senior NM på Lørenskog. Det var Andreas W, Andreas D, Ketil og Auden-Magnus. Det startet med lagkonkurranse fredag. Bodø med Andreas W, Andreas D og Ketil på laget møtte B-72 sitt 2.lag i første runde. Det ble tøft og endte med 0-3 tap. Dermed var vi utslått. Neste ut var Auden i funksjonshemmet åpen. I en tøff gruppe vant Auden en kamp og tapte to kamper. Det holdt ikke til å gå videre.

Lørdag var det klart for single og double. Først ut var Ketil med en makker fra Oppegård i Herrer B double. De vant første kamp, men tapte i andre runde. Andreas og Andreas skulle spille elite double. Det ble tap i første runde mot et sterkt par fra Fornebu. Auden og makker Tor Anders fra Rana tapte i første runde i funksjonshemmet double.
Etter double var det single. Andreas W og Ketil skulle spille Herrer B. Andreas vant sin gruppe etter at spilleren som var seedet i gruppen hadde trukket seg. Ketil vant en og tapte to kamper. Det holdt ikke til å gå videre. Andreas vant første runde i cupspillet mot en spiller fra B-72, men tapte i neste runde mot en god spiller fra Fokus.
Andreas D skulle spille Herrer elite. Han fikk en tøff gruppe med to spillere ranket et stykke over seg selv. Det ble tap i begge kampene.

Søndag var det bare Auden som skulle spille. Han fikk en tøff gruppe i funksjonshemmet stående. Det ble tap i begge kampene, men han viser til tider mye bra spill og henger med nesten hele veien.
Dermed var NM over for denne gang.