Bodø BTK deltok med 12 spillere i det årlige HLK-cup i Harstad 25.-26. februar 2017. En litt redusert og skadepreget BBTK-tropp leverte gode resultater. 

På lørdag gjorde jentene jobben. Elisabeth vant Damer A, slo Kristine i finalen, Kristine vant Jenter 15 hvor hun ble for sterk for Lene i finalen.
Alexander vant Nybegynner 15. Andreas, i sin første turnering på lenge hvor han var høvelig skadefri, tapte Herrer C-finalen 2-3 mot Benjamin Hatlebakk fra Laksevåg og nr. tre i Herrer åpen, en bra dag for ham. Ketil var den av veteranene som leverte best, med tredjeplass i 35-årsklassen.

Søndagen var også oppløftende, hvor Kristine fortsatte å spille bra og vant damer B foran Lene. Kristine har fått bra tak på Kanebogen-jentene og denne helga var hun vassere i duellene mot Lene også. Alexander fortsetter å vokse, vant Rekrutt 13 hvor han slo Kristine i finalen. Lene fikk en kjempefin andreplass i Herrer E. På seniorsiden ble det tap for Andreas i Herrer B-finalen for David Juhaz fra Tromsø. Han slo sterke Benjamin Hatlebakk fra Laksevåg i semien, en mann han tapte for lørdag. I Herrer A var det skuffende mannefall for alle BBTK-spillerne allerede før eller i 8. dels-finalen, så vi var sterkt representert som dommere i kvartfinalen.

Spillemessig imponerer våre spillere, og spesielt vil jeg trekke frem Kristoffer D. som vel fikk sitt gjennombrudd i seniorklassene denne helga. Selv om det ikke ble pallplasser på ham så slo han og spilte jevnt med de fleste han møtte. Også Elisabeth spilte imponerende mot Inge Brunsvik fra Narvik selv om hun tapte så var det jevnt i alle fire settene. Ser ut som om hun har løst nubbeutfordringen hun har hatt.

Ellers kjempeinnsats av alle klubbens spillere som deltok og fin stemning i troppen og på tribunen.

Nok et flott stevne arrangert av Dagfinn & co i Kanebogen BTK, kanskje ønsker vi oss litt bedre plass på noen av bordene i hallen neste år, men det er flisspikeri.

Se alle resultatene fra stevnet her.