BBTK_logo

Velkommen til Bodø Bordtennisklubbs nye hjemmeside, offisielt fra 4. juni 2015. Sidene er laget med publiseringsverktøyet WordPress. Håper dere liker det dere finner her. Våre gamle nettsider vil fortsatt være tilgjengelige via www.bodobtk.no

De nye nettsidene er enklere å oppdatere, kan ha flere redaktører og er adaptive, tilpasset visning på forskjellige media som smarttelefoner og nettbrett. I tillegg har de bloggfunksjon som gjør at man kan gå inn å kommentere saker og ting.

Våre gamle nettsider vil fortsatt være tilgjengelig som historisk materiale, men vil ikke bli oppdatert.

Gi gjerne undertegnede tilbakemeldinger om feil og mangler, og logg dere gjerne på som brukere og benytt kommentarfeltene, men husk vis normalt nettvett og folkeskikk. Upassende og støtende kommentarer vil bli slettet av nettstedets redaktører.