Treningstider for Bodø BTK for sesongen 2015/16 er nå klare, med virkning fra 31. august 2015. Som dere ser vil fleste treningene vil foregå i Bankgata Flerbrukshall, men merk at vi fortsatt kjører noe på Lærerskola. Når det gjelder fredagene så er det mulig det flyttes til Bankgata. Endringer i oppsettet kan komme. Merk dere treningsreglementet som står nederst på siden!

image

Retningslinjer for treninger i Bodø BTK:

  • Møt presis til trening, ferdig skiftet til treningstøy med nødvendig utstyr. Husk drikkeflaske.
  • Om man ikke kan møte til de obligatoriske treningene så gi beskjed pr. SMS til trener minst én time i forveien, skaff deg hans eller hennes nummer så fort som mulig.
  • På Bankgata skjer omkledning i garderobene i 1. etasje. Ta minst mulig med inn i hallen, sko og ytterklær skal være i garderobe og gangen på utsida. Verdisaker og mobiler må man nødvendigvis ha i hallen, men skal ikke være ved bordet. Generelt er det mobil- og nettbrettforbud inne i selve hallen under trening.
  • Gjør alltid ditt beste på treningene og vis alltid respekt for trener og dem man trener med. Treners ord er lov i hallen.
  • På trening er det bordtennis og den aktuelle øvelsen som gjelder og ikke “hva man skal ha til middag eller hva man skal gjøre i helga”.
  • Det er generelt snus- og rusmiddelforbud i hallen. Behandle utstyr, hallen og dens inventar med omhu.
  • Alle skal hjelpe til med å rydde opp baller og annet utstyr når treningen er slutt. Knuste baller og annet søppel kastes fortløpende i søppelposer i hallen.
    Det skal se like bra ut i hallen etter trening som når man startet. Alle baller skal være plukket opp før neste treningsgruppe starter opp.

IMG_6132

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *