I neste uke arrangeres for første gang veteran-EM i Norge, nærmere bestemt i Sandefjord. Nord-Norge har med seks spillere, som er ny rekord når det gjelder deltakelse fra nord i et internasjonalt mesterskap.

Stevnet spilles i Oslofjord Convention Center i en hall med hele 120 bord. Fra Rana BRK deltar Ronny Solvoll og Karl Wennberg, for Bodø spiller Kevin Johansen og Bjørn Idar Lillevold og Dag Sture Olsen. Andreas Bangsund som har spilt på Tromsøs serielag denne sesongen, deltar også.

Det blir tøffe kamper allerede i puljespillet for nordlendingene. Kevin får svensk, tysk og polsk motstand, mens Ronny skal ut mot en spanier og to tyskere. Andreas møter en tysker, en nederlender og en franskmann og Karl får skal ut mot en estlender, en svenske og en tysker. 

Våre spillere har trent uvanlig godt og vi håper på mange seire for de nordnorske spillerne. Også flere andre tidligere Tromsø-spillere er i sving under mesterskapet, blant annet Roar Blikken, Klaus Fjeldstad og Kjetil Brox.

Bjørn-Idar som er en som har gode muligheter for å bite fra seg i mesterskapet møter en tysker, en svenske og en franskmann. Klubbkamerat fra Bodø, Dag Sture Olsen, skal ut mot en engelskmann og to tyskere. Han snakker flytende tysk så han vil kunne kommunisere godt med sine motspillere.
Coach for de nord-norske spillerne er Kristoffer Nilsen.

Singlespillet starter mandag 26. juni etter en større åpningsseremoni kvelden før. Tirsdag er det double, innledende runder. Onsdag er det fridag med mye moro mens sluttspillet i single blir torsdag. Dagen etter er det sluttspill i double og lørdag blir den store finaledagen. 

1.775 spillere fra hele Europa deltar samt 500 gjester. Deriblant ITTF-president Petra Sörling og ETTU-president Pedro Miguel Moura. Oslofjord Convention Center ligger perfekt til slik at man bor like ved spillehallen og stranda er noen få meter unna. Alt ligger derfor til rette for en fin kombinasjon av bordtennis og ferie.

Kevin Johansen og Thomas Olsen får lite ferie siden de skal jobbe som frivillige hele uka. Kevin har ansvar for mediesaker og informasjon, mens Thomas Olsen som spilte mange år i Tromsø BTK er transportansvarlig under veteran-EM. 

Det vil bli oppdateringer fra EM underveis.