Trimkonkurransen til Bodø BTK som har pågått siden rett før påske og t.o.m. 30. juni er nå avsluttet. 32 personer var registrert med ei eller flere registreringer på en av de mange turmålene i og rundt Bodø by, fra høgfjell til fjord.

Og den store vinneren ble Cecilie Nyheim som plutselig satte seg et mål om å klare 10.000 poeng, noe som virket som en nesten umenneseklig oppgave. Ann Kristin Lorentzen kom virkelig i siget i mai og ledet lenge, helt til i midten av juni, men plutselig føyk Cecilie forbi og kl. 24.00 den 30. juni kunne vi alle se at hun nådde sitt mål 10.000 poeng, gratulere så masse. Premien er som annonsert ved konkurransestart fri trening i Bodø BTK i sesongen 2021/22 (verdi kr 1.950,-). I tillegg vil hun få et eksemplar av den flotte turboka til Salten Friluftsråd som kom ut nå i vår, «55 forførende turer i Salten». Her får man på en inspirerende måte presentert fantastiske turmål fra Rødøy i sør til Steigen i nord i fylket. Dette er samtidig premien for beste poengscore i juni måned (helt ville 6.000 poeng).

Ann Kristin var like suveren på andreplass, med hele 6.900 poeng og må premieres med ostehorn fra Anes bakeri.

Så av de yngre som deltok, så var det Christian Dypfest som stakk av med seieren. Han hadde en fin start da han vant påskekonkurransen og plukket jevnt og trutt med poeng. Han kan plukke bordtennisutstyr fra lageret vårt for kr 1.400,- (som bl.a. rekker til et komplett sett med jakke, bukse, shorts og spillertrøye). Christian klarte 1.310 poeng og kom sammenlagt på en imponerende syvendeplass.

Beste yngre utøver i juni ble Sebastian Nyheim-Pedersen som sjekket inn hele 545 poeng i juni, kjempebra Sebastian. Du vinner ei hengekøye med Bodø BTKs logo på.

SÅÅÅÅÅÅ var det den STOOORE premien som alle som har oppnådd 100 poeng eller mer er med på trekningen av, VR-brille spilllekonsolllen Oculus Quest 2. På arrangementskontoret ble 25 lapper lagt i en stor bolle og hjemmeferierende Eirik fikk oppdraget med å stikke sin hånd i bollen og trekke en vinner…. hvem som vant kommer vi tilbake til…… Vi trakk også to trøstepremier av de 25, og vi trakk ut nr. 13 og 14 på lista – de vinner begge hver sin hengekøye. De heldige vinnerne ble Roger Willassen og Gaute Angell Grytøyr. Gratulere så masse.

Så er det vel på tide å avsløre vinneren av en Oculus Quest 2…. Lappen som ble trukket ut var nr. 10, altså den som hadde registrert tiende mest poeng av alle i konkurransen – og det ble VEGARD LORENTZEN. Vegard, det er vél fortjent. Du har vært blant de yngre med mest poeng hele veien…. Gratulere så masse!

Undertegnede har også hatt gleden av å delta i konkurransen, og jeg må si det har vært utrolig morsomt å arrangere det hele i samarbeid med Sven Martin Olsen og Trimpoeng. Jeg har vært på plasser i Bodømarka som jeg aldri før har tenkt på.

Mange morgener har jeg lagt sykkelturen min innom odden i Bodøsjøen for å sjekke inn der… og der har de sittet, det gamle kråkeparet, side om side, i storm og stilla, en vakker liten naturopplevelse. Jeg begynte etterhvert å si god morgen til de to, og følge nesten de sa det samme tilbake, og de morgenene jeg ikke rakk innom odden, da kjentes det nesten litt vedmodig. Jeg blir nok å stikke innom dem jevnlig etter sommerferien også.

Takk til alle som har deltatt i konkurransen og til Trimpoeng som har vært vår støttespiller. Vi ser ser ikke bort fra at det kommer en oppfølger av dette senere. Om noen vil stå i bresjen for dette, så er det bare å si i fra. Alt kan styres fra egen datamaskin. Nå er det snart sommerferie, men vi holder sommertreningen igang mandager og onsdager 17.00-19.00, meld dere på, på Spond.

Premier fra konkurransen kan avhentes i hallen, men gi beskjed til undertegnede så kan jeg komme en av sommertreningene, neste uke eller uka etter. Blir det ikke avhentet så må det vente til vi starter opp igjen i august. Og i august starter det opp igjen med et brak. Blir å sende ut litt info om sesongen, da vi faktisk må melde på utøvere til NM for yngre i september og evt. senior NM som de to første. Mer info kommer etterhvert.

God sommer!