Bodø Bordtennisklubb inviterer alle medlemmer til en trimkonkurranse. Vi har vakker natur på alle kanter, kjente og ukjente turmål. Noen bruker skog og mark masse, mens andre tenker mest på at de skal eller burde bruke den.

Utebordet ved Aspåsen skole som vi var med på å få støtte til i 2020.

Nå i disse koronatider hvor vi ikke får drevet med vår kjære bordtennis inne i Bankgatahallen, ønsker vi å motivere alle medlemmer med famile, uansett utgangspunkt, til å komme seg ut og bruke de fantastiske turmulighetene vi har i og rundt Bodø. Dette er en spennende trimkonkurranse, spesiallaget for Bodø BTKs medlemmer, deres foresatte og søsken og er det nå ei bestemor eller en bestefar som vil melde seg på så går det nok også bra. Derfor har vi sammen med Trimpoeng plassert ut «poster» på kjære og nære, samt kanskje mer ukjente og fjerne plasser i marka. Vi har også noen ekstra mål, som er utebordtennisbordene som står rundt noen av skolene i byen, flere av dem har vi vært med på få plassert ut. Så ta med racket og ball, en lagkamerat eller familiemedlem så blir det ei bordtennisøkt av det også. Vi må alle følge med på gjeldende koronaregler i forhold til  avstand og hvor mange man kan gå sammen med o.s.v. 

Postene bør være noe for alle. Både lavterskelturer, men også mer krevende for de som ønsker seg en real utfordring. Deltagelsen er helt gratis!!! 

Konkurranseperiode:
Selve konkurransen braker løs lørdag 27. mars og varer frem til 30. juni 2021.

Turbeskrivelse:
De fleste turene er merket, men har i tillegg prøvd å legge inn tydelige beskrivelser her inne. Anbefaler uansett å gjøre noe research før dere begir dere ut på turer dere ikke har vært på tidligere. Flere turer kommer utover året 🙂 og som årvåkne øyne kanskje får med seg er det mulig å komme med turforslag i appen.  

Registrering/app:
Last ned appen Trimpoeng gratis både for iPhone og Android. Opprett bruker om du ikke har Trimpoeng bruker fra før. Logg inn og skriv inn konkurransekoden, som vi legger ut på SPOND senest fredag 26. mars. Du vil da få opp «På tur med BBTK 2021».  Meld deg på – det er gratis. Du er nå klar for å velge turmålet du ønsker å gå til. Ved nådd turmål blir turen registrert ved at du klikker på «sjekk inn» i appen. Det er lurt å ha appen på underveis under turen for å sikre at turmålet er nådd. 

Deltakere uten mobil kan registrere seg og melde inn turen sine til Espen Wiik på mail: espen@bodobtk.no og fortsatt være med i trekningen av premier (resultater vil dessverre ikke vises). Send inn navn og fødselsår. Turer som er gått kan sendes inn enkeltvis eller samles opp over en periode før de sendes inn. 

Du kan følge egen og andres progresjon gjennom appen. 

Regler:
5, 10 og 15 poeng, samt noen toppturer som vil gi 20 poeng. Poeng deles ut avhengig av vanskelighetsgraden på turen. Du kan gå til så mange turmål som du vil, men det må gå minst 8 timer mellom hver registrering på samme turmål. Toppturene vil legges ut etter påske.

Premiering:
Krav for sesongen: Du/dere må ha samlet minst 100 poeng for å bli med i trekningen av premier. 
Merk: Kun medlemmer og deres nære familiemedlemmer (foresatte, søsken og bestemor/bestefar går også bra) kan være med i konkurransen og trekningen av premier.

Premier:
Hovedpremie trekkes ut blant alle deltakere som har passert 100 poeng:


VR brillene Oculus Quest 2 og bordtennisspillet «Eleven» (verdi ca. kr 4.000,-).  

Premie til den med høyest poengscore: Gratis treningsavgift i Bodø BTK sesongen 2021/22 (verdi kr 1.950,-)

Premie til deltaker under 16 år med over 100 poeng: Valgfritt utstyr fra vårt lager for kr 1.400,- (f.eks. et komplett draktsett, jakke, bukse, shorts og trøye – eller racket med belegg).

Resterende deltagere over 100 poeng  er med i trekningen av flere premier som blir klart senere.

Underveis i sesongen vil vi i tillegg trekke mindre premier til tilfeldige aktive deltagere. Så her er det mange muligheter for fine overraskelser…

Påskekonkurranse:

Premie til den som flest poeng når påska er over, mandag 5. april kl. 24.00:

Kontaktinfo:
Har du spørsmål knyttet til trimkonkurransen kan disse rettes på mail til: espen@bodobtk.no

Tar vi også gjerne imot tilbakemeldinger om flere turmål og rom for både ris og ros. 

God tur og lykke til, og takk til Trimpoeng for hjelpa med å lage konkurransen!