Oppsummering av helgens samlerunde i 1.div.

Bodø BTKs lag reiste til Harestua for og spille kamper i 1.divisjon denne helgen. De som var med på laget var: Andreas W(lagleder), Andreas D, Eirik, Evgenii og Wille. Vi skulle spille 3 kamper(2 lørdag og 1 søndag). Første kamp var mot Heros som ledet tabellen. Det visste vi at ville bli en tøff kamp. De som spillte var: Wille(1er), Andreas D(2er), Andreas W(3er) og Evgenii(4er). Det ble 2-8 tap tilslutt. Wille vant sine singlekamper. For oss andre ble det litt stang ut. Andreas W taper en jevn kamp 3-2. Andreas W og Evgenii taper 3-2 i double. Andreas D spiller til tider bra og ledet 9-3 i andre sett mot 1eren til heros men tapte til slutt settet. Hadde det settet blitt vunnet kunne kampen blitt annerledes.

Neste kamp var mot Kobra som lå på andreplass på tabellen. Kobra stilte uten sin nest beste spiller. Det ga oss troen på at vi kunne ta poeng mot de. De som spillte var: Wille(1er), Andreas D(2er), Evgenii(3er) og Eirik(4er). Andreas W kom inn i double. Etter fire singlekamper var stillingen 2-2. Wille og Evgenii hadde vunnet sine kamper. Andreas D og Wille vant sin double mens Andreas W og Evgenii tapte. Dermed stod det 3-3. Før de to siste singlekampene var stillingen 4-4. Eirik og Evgenii skulle prøve og avgjøre det hele. Og begge vinner! Dermed 6-4 seier til Bodø. Fantastisk laginnsats hele veien sikret 2 livsviktige poeng i kampen for å berge plassen.

Siste kamp var søndag morgen mot Harestua. Harestua hadde forsterket laget med en god svenske, mens Andreas D var blitt syk og kunne ikke spille, så dette kom til å bli tøft. Etter de fire første singlekampene var stillingen 2-2. Wille og Evgenii hadde vunnet. I double spilte Andreas W og Wille. Det ble et surt 3-2 tap etter en jevn kamp som fort kunne vert vunnet. Eirik og Evgenii tapte en jevnspilt kamp 3-1. Dermed 4-2 til Harestua. Wille og Eirik vinner sine siste singlekamper, men det hjelper ikke når Andreas og Evgenii taper. Det blir 4-6 tap. Flott laginnsats igjen fra alle. Synd at Andreas D ikke kunne spille. Kampen ble nok avgjort da begge doublene ble tapt.

Alt i alt mye positivt og ta med seg fra helgen. Vi henger med i de fleste kampene og blir ikke utspillt. Men vi må trene mye serve og retur. Wille er en fantastisk type og ha med på laget. Han hjelper til med coaching og kommer med nyttige tips til ting man kan øve på. Ser små ting som man ikke tenker på selv. Både Oppegård og Harestua stilte med sterkere lag denne gangen og tok flere poeng enn oss. Dermed er det blitt en liten luke opp til sikker plass på tabellen, men vi har 4 kamper igjen å spille så mye kan skje.