Onsdag 18. januar arrangeres det internkamp mellom Bodø 1 og Bodø 2 kl. 19.00.

Bodø 1 stiller med Andreas, Evgenii, Eirik, Ketil og Kevin (lagleder), mens Bodø 2 stiller med Bjørn Idar, Sigbjørn, Sven Martin, Frank og Jostein (lagleder). Det vil bli arrangert 1-2 internkamper i måneden ut resten av sesongen, som blir trening for divisjonslagene. Lagleder for Bodø 2, Jostein, har god tro på laget sitt og forventer en jevn lagkamp, mens assisterende lagleder på Bodø 1, Andreas, forventer en lett seier for sitt lag.

Samme dag kl. 16.30 vil det bli arrangert lagkamp mellom de yngre guttene og jentere i klubben. På guttelaget spiller Kristoffer D (lagleder), Vebjørn, Alexander og Kristoffer Aase, mens på jentelaget spiller Kristina, Elisabeth (lagleder), Lene, Kristine og Malin. Det ble spilt en prøvekamp mellom disse lagene for en uke siden som jentene vant hele 7-3, så guttene er nok ute etter revansj.